Luna: februarie 2021

ANUNȚ – Etapa a 2-a de distribuire pachete in programul POAD

MIERCURI începe a doua etapă de distribuire a pachetelor cu produse de igienă primite în cadrul programului POAD susținut de Uniunea Europeană!

În această etapă, beneficiari sunt, conform prevederilor OUG 84/2020, persoanele cu dizabilități (care vor face dovada cu un cupon de pensie de handicap sau cu certificatul de încadrare în grad de handicap). 

Persoanele care se încadrează în a două etapă sunt așteptate la Casa de Cultură din Broșteni începând de MIERCURI, 17 FEBRUARIE, între orele 10.00-14.00.

Programul de ridicare al produselor va fi ZILNIC, de LUNI până VINERI între orele 10.00-14.00.

DE REȚINUT: Distribuirea se face NUMAI ÎN BAZA ACTULUI de IDENTITATE și a documentelor enumerate mai sus!

Vă rugăm să respectați toate normele de siguranță impuse de pandemie, atât pentru protecția dumneavoastră și a celor dragi, cât și pentru protecția angajaților primăriei Broșteni care vă vor oferi aceste pachete.

Fiecare pachet cântărește 5 kg și conține 5 periuţe de dinţi, pastă de dinţi – 300 ml, săpun lichid – 500 ml, șampon copii – 800 ml, șampon adulţi – 500 ml și detergent de rufe – 2700 gr. În curând va începe o nouă etapă de distribuire a produselor alimentare primite în cadrul aceluiași proiect, pentru beneficiarii prevăzuți în cadrul etapei întâi, însă vă vom anunța de când vor putea fi ridicate aceste produse.

Primar,
Alexandru HURJUI